Armaturer

KOMPONENTER

Armaturer och ljuskällor

Vi har belysningen som krävs för att skapa en optimal ljussättning utan bländning för din fastighet. Sandberg & Son erbjuder ett brett sortiment av kvalitetssäkrade belysningsarmaturer i olika utföranden med egenskaper som bidrar till bättre säkerhet, komfort, användarvänlighet och estetik i hisskorgen, trapphuset och entrén.

Belysning för hiss, trapphus och entré

Belysning är en viktig komponent som bidrar till såväl funktionalitet som estetik och stämningsskapande. I vårt standardsortimentet ingår komponenter för nyproduktion samt modernisering och bland produkterna hittas både eleganta, klassiska utanpåliggande armaturer och moderna, diskreta spotlights. Belysningen är en av de saker som påverkar hur vi uppfattar vår omgivning allra mest.

Rätt val av belysning för hissen lyfter interiören och bidrar till en tilltalande omgivning, som främjar uppfattningen av färger och former. Vi har lång erfarenhet av hiss- och entrébelysning och hjälper dig gärna att hitta rätt belysning för just dina behov. 

Upptäck vårt sortiment

Besök vårt showroom

Välkommen att boka tid i vårt showroom för att se, uppleva och inspireras av ett urval av våra handledare i sortimentet. Har du speciella önskemål eller behov som går utanför vårt breda standardsortiment, kan vårt erfarna team hjälpa er att hitta en skräddarsydd lösning, särskilt anpassad till era önskemål om utformning, funktion och materialval.

Facebook
LinkedIn
Instagram