Handledare

Handledare

Inredningsdetaljer som gör skillnad

Det är de små detaljerna som gör skillnaden, vi på Sandberg & Son vet att nog utvalda inredningsdetaljer kan vara det som sätter pricken över i:et i hissen och entrén. Vi erbjuder därför ett stort sortiment av handledare och ledstångsprofiler i varierade former, material, färger och dimensioner – allt för att du skall kunna hitta rätt handledare för just dina behov.

Rätt handledare för dina behov

Handledaren är en viktig komponent som bidrar till såväl funktion som estetik. Valet av handledare är därför en essentiell del i planeringsprocessen. Vi hjälper er gärna med inspiration och råd för att hitta rätt modell för just era behov och förutsättningar. I vårt standardsortiment ingår komponenter för såväl nyproduktion som modernisering och bland produkterna hittas handledare och ledstänger i många olika modeller och utföranden.

Möjligheterna är oändliga och att välja handledare kräver både tanke, planering och kunskap. Vi hjälper dig självklart identifiera de saker som kan vara bra att överväga när man ska välja en handledare till sin fastighet. Vi finns med dig hela vägen från idé till färdig hiss/entré och vi svarar gärna på dina frågor.

Tapto9

Upptäck vårt sortiment

Besök vårt showroom

Välkommen att boka tid i vårt showroom för att se, uppleva och inspireras av ett urval av våra handledare i sortimentet. Har du speciella önskemål eller behov som går utanför vårt breda standardsortiment, kan vårt erfarna team hjälpa er att hitta en skräddarsydd lösning, särskilt anpassad till era önskemål om utformning, funktion och materialval.

Facebook
LinkedIn
Instagram