Norrmalmstorg 14

Till Hufvudstadens fastighet på Norrmalmstorg 14 i Bibliotekstan har Sandberg & Son levererat två nya hisskorgar i aluminium med demonterbar inredning.
Hissarnas väggar pryds av svart laminat med sidenmatt finish i Formicas specialyta Infiniti. Valet av ytmaterial skyddar väggarna från repor, fingeravtryck och andra märken, vilket gör att de kommer hålla sig vackra länge, trots fastighetens höga beläggningsgrad. Med hissarnas livslängd i åtanke valdes en slittålig vinylmatta till hissgolven – ett val som nödvändigtvis inte behöver se billigt eller tråkigt ut. Genom att välja en golvmatta ur Forbos hållbara designkollektion LVT (Luxury Vinyl Tiles) kunde hissarna förses med golv som kombinerar både estetik och funktion. Hissarna lyses upp av energibesparande infällda led-plafonder och som extra detalj förgylls taken av en rostfri spegelplåt med blank yta i ”Mirror Polish”.
Med noga utvalda komponenter såsom lister och socklar i brunoxiderad koppar, läderlindade handledare samt specialfronter med dekorativa automatdörrar i spegelblankt rostfritt stål har hissarna fått en exklusiv look, trots en slittålig och hållbar grund med lång livslängd.

Fler referenser

Facebook
LinkedIn
Instagram