Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi söker kompetenta medarbetare

Letar du nytt jobb eller är du på väg att starta din karriär?  Vi är alltid intresserade av nya talanger och tar gärna emot spontanansökningar. Hos oss finns jobbmöjligheter oavsett om du letar efter ditt allra första arbete efter avklarad utbildning eller har lång arbetslivserfarenhet. Vi handplockar all vår personal och erbjuder karriärmöjligheter inom olika arbetsområden.

Välkommen att skicka in ditt CV till oss så återkommer vi till dig inom kort!

Sandberg & Son som arbetsgivare

Som medarbetare hos oss får möjlighet att växa och utvecklas. Vi erbjuder intern utbildning på alla nivåer i företaget och ett ledarskap som präglas av teamkänsla, jämställdhet, delaktighet och resultatfokus. Vår kultur präglas av öppenhet, medkänsla, ansvar och tillit. Sandberg & Son strävar alltid efter att utvecklas och vi visar alltid öppenhet för förändring och utveckling i företaget. Hos oss ges alla medarbetare chans att vara med och påverka och bidra med nya idéer. Våra medarbetare trivs och stannar länge. Sandberg & Sons medelanställningstid är cirka 10 år och vid vår senaste medarbetarundersökning uppgav samtliga att de skulle rekommendera oss som arbetsgivare.

Välkommen till oss

Sandberg & Son är alltid på jakt efter nya kompetenta medarbetare. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas och vi erbjuder en trivsam arbetsplats i ett sammansvetsat team med goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling. Vi är ett av Sveriges ledande finsnickerier och efter 100 år i branschen vet vi vikten av engagerade och motiverade medarbetare för en fungerande och framgångsrik organisation. Vi tror på att växa tillsammans med våra medarbetare och lägger stor vikt vid delaktighet och trivsel på arbetsplatsen. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som gemensamt arbetar för att producera innovativa och flexibla lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Att jobba hos oss handlar om att skapa ett mervärde för våra kunder, kollegor och för samhället.

Skicka ansökan

Vill du bli en del av ett av Sveriges mest anrika och ledande finsnickerier. Välkommen att skicka in din spontanansökan med CV idag!

Har du en fråga?

Har du en fråga om jobb och praktik hos oss? Hör gärna av dig till oss med dina frågor och funderingar så återkommer vi så snart vi kan.

Facebook
LinkedIn
Instagram